NuStar

Project Brief

Within their new premises we were asked to create an interesting office layout, combining formal areas whilst retaining the informal atmosphere that was important to our client’s working environment.

Specification of Works

Area: 325 sq metres / 3,500 sq ft

OnSite: 6 weeks

Partitioning:
Full height 12mm glass and solid partitioning with sound insulation.

Power & Data:
New Electrak system and CAT6 network nodes throughout terminating in new floor boxes.

Lighting:
Modify and relocate existing lighting to suit new layout. New feature lighting and separate switching where appropriate.

Flooring:
Feature carpet tiles to entrance and vinyl to tea point.

Furniture:
Single piece workstations with task chairs, together with a combination of storage wall and free standing storage and a bespoke meeting table.

Comms:
A/C cassette, Commando sockets and dedicated supply to Comms Rack.

Client Story

“This was an important move for us and we were determined to provide the perfect environment for our staff. Fresh Workspace understood our requirements from the word go and their creative design and flexible approach made them easy to work with. We are thrilled with our new offices, completed on time as promised.”

David McLoughlin – Managing Director