Teleperformance Bristol Reception

Project Brief

We took a tired and gloomy space and created a modern, light and airy Reception. First impressions now ensure that the correct image has been achieved in reinforcing the Teleperformance brand.

Specification of Works

On Site: 8 weeks

Partitioning:
Solid partitioning strengthened with 12mm ply. Glass feature wall with branding.

Ceiling:
New 600 x 600 tegulated ceiling tiles in new 15mm exposed grid.

Doors:
Pivoting fully glazed external double doors, Maple veneered fire rated internal doors with glazing.

Lighting:
New feature lighting and separate switching.

Flooring:
Wood plank effect vinyl and active barrier matting.

Furniture:
Bespoke Reception desk, soft seating for waiting area.

Miscellaneous:
Glass gate turnstiles.

Client Story

“We spent a very long time in the planning process to ensure that the Reception refurbishment reflected the correct image for Teleperformance. The visuals provided by Fresh Workspace allowed us to explore a number of options before deciding on the final scheme. The selection of the turnstiles was critical due to the high footfall and their impact on the scheme. Fresh Workspace delivered the project on time and more crucially, on budget.”

Matt Thomas – Facilities Manager