Teleperformance Spectrum House

  • Project Brief

Fresh workspace were commissioned to fit out the new management suite in Bristol which was carried out in two phases. A new raised access floor was required and the space had to accommodate a variety of meeting rooms, offices and open plan working.

Specification of Works

Area: 11,000 sq ft

On Site: 8 weeks

Partitioning:
Full height 12mm glass and solid partitioning with sound insulation

Electrical:
Relocation of main distribution box. Installation of 4 compartment floor boxes with 2 twin sockets throughout.

Flooring:
Installation of a new raised access floor with Interface carpet tiles and no-slip vinyl to the Tea Point

Plumbing:
Tea point

Lighting:
Relocation of existing light fittings to suit new lay out, with feature lighting to, reception boardroom, and tea point

Comms:
Comms Room

Furniture:
A variety of open plan and cellular office furniture was required along with a bespoke solution for the VC room. Free standing storage elements were used in conjunction with a full height storage wall solution. Individual pieces for meeting rooms and tea point.

Power & Data:
New Electrak system and CAT6 network nodes throughout terminating in the new floor boxes.