ViroPharma

Project Brief

We were asked to create an open plan working environment incorporating numerous meeting and quiet rooms. The use of digital wall paper, complimentary furniture and full height silicon jointed glass created a unique environment.

Specification of Works

Area: 744 sq metres / 8,008 sq ft
On Site: 8 weeks

Partitioning:
Full height 12mm glass and solid partitioning with sound insulation.

Power & Data:
New Electrak system and CAT6 network nodes throughout terminating in new floor boxes.

Lighting:
Modify and relocate existing lighting to suit new layout. New feature lighting and separate switching where appropriate.

Flooring:
Feature carpet tiles to quiet rooms and vinyl to tea point.

Furniture:
Single piece workstations with task chairs, together with a combination of storage wall and free standing storage. Individual pieces for Quiet Rooms, Meeting Rooms and Tea Point.

Comms:
Multimode fibre link, A/C cassette, Commando sockets and dedicated supply to Comms Rack.

Client Story

“Fresh Workspace were selected from competitive tender for their original & innovative design proposal. Fresh exceeded our expectations and delivered an individual & timeless office for the company.”

Sandie Davies – Manager, Administration and Facilities